Driessen Dressage Horses

Te koop

Verkoop van paarden

De volgende paarden zijn te koop.

Benazir D

Benazir D
: Benicio x Lauries Crusador
: Merrie
: Bruin
: 2013
: M
: Driessen Dressage Horses

Benazir is in de zomer van 2016 bij ons op stal gekomen. Het is een merrie met veel looplust en een werkwillig karakter. Benazir is een Hannoveraanse staatspremie-merrie, winnares van de merriekeuring in Sottrum Gefokt door Gestut von Kukenmoor Dochter van Benicio, de zoon van de bekende hengst Bellisimo. Moeder is Nuova Lillientha, een dochter van Lauries Crusador

Sehnsucht D

Sehnsucht D
: Savoy x Fidermark
: Merrie
: Vos
: 2013
: Z
: Driessen Dressage Horses

Sehnsucht is gefokt door Gestut von Kukenmoor uit Duitsland. Een supertalent die een mooie sportcarriere tegemoet kan zien. Dochter van Savoy, zoon van de hengst Sir Donnerhall. Moeder is Financial Times met als vader Fidermarkt, zoon van Florestan. Sehnsucht is betrouwbaar en bereidt tot werken. Een paard met uitstekende gangen. Kampioen van Gelderland 2017 Outdoor L2.
Sehnsucht D is te koop. Neem contact op voor meer informatie.

Sienna D

Sienna D
: Sandro hit x De niro
: Merrie
: Donkerbruin
: 2010
: ZZ Zwaar
: Driessen Dressage Horses

Sienna D is in 2015 op stal gekomen het is een hele fijne merrie met drie hele goede gangen. Zeer opvallend is haar draf. Duidelijk een paard voor het hogere werk.
nieuws
Maandag 10 juni 2019
Afgelopen weekend kwam Bart in actie in de internationale proeven voor zesjarige paarden in Wiesbaden. Zowel KWPN-hengst Imposantos als WK-merrie Imagine (v. Dream Boy) lieten zich goed zien. Imposantos overklaste het complete deelnemersveld in het hol van de leeuw en wist beide proeven om te zetten in een fantatsische overwinning. In beide proeven kwam de score ruimschoots boven de 9 uit. Ook Imagine wist de jury te overtuigen en liep naar de derde positie met een 8.6.

Donderdag 30 mei 2019
Vandaag mochten Donn Johnson en Bossa Nova mee naar Velddriel. Doen Johnson wint het M1 met 212 (70,66%)e 206 punten en Bossa Nova 2 keer tweede met 198,5 en 198.

Donderdag 23 mei 2019
Bart met Imagine en Imposantos weer een ronde verder in de WK selectie. Op naar de laatste!

© 2019 Driessen Dressage Horses