Driessen Dressage Horses

Te koop

Verkoop van paarden

De volgende paarden zijn te koop.

Benazir D

Benazir D
: Benicio x Lauries Crusador
: Merrie
: Bruin
: 2013
: M
: Driessen Dressage Horses

Benazir is in de zomer van 2016 bij ons op stal gekomen. Het is een merrie met veel looplust en een werkwillig karakter. Benazir is een Hannoveraanse staatspremie-merrie, winnares van de merriekeuring in Sottrum Gefokt door Gestut von Kukenmoor Dochter van Benicio, de zoon van de bekende hengst Bellisimo. Moeder is Nuova Lillientha, een dochter van Lauries Crusador

Sehnsucht D

Sehnsucht D
: Savoy x Fidermark
: Merrie
: Vos
: 2013
: Z
: Driessen Dressage Horses

Sehnsucht is gefokt door Gestut von Kukenmoor uit Duitsland. Een supertalent die een mooie sportcarriere tegemoet kan zien. Dochter van Savoy, zoon van de hengst Sir Donnerhall. Moeder is Financial Times met als vader Fidermarkt, zoon van Florestan. Sehnsucht is betrouwbaar en bereidt tot werken. Een paard met uitstekende gangen. Kampioen van Gelderland 2017 Outdoor L2.
Sehnsucht D is te koop. Neem contact op voor meer informatie.

Sienna D

Sienna D
: Sandro hit x De niro
: Merrie
: Donkerbruin
: 2010
: ZZ Zwaar
: Driessen Dressage Horses

Sienna D is in 2015 op stal gekomen het is een hele fijne merrie met drie hele goede gangen. Zeer opvallend is haar draf. Duidelijk een paard voor het hogere werk.
nieuws
Zaterdag 17 augustus 2019
Imposantos met tien van gastruiter naar Pavo Cup winst. Imposatons ging al aan de leiding na de eerste finale omloop en stond die positie niet meer af. Tijdens de halve finale scoorde Imposantos 91,4 punten in de 1e finale ronde scoorde hij 91,0 en een 10 van de gastruiter. stalgenoot Imagine scoorde tijdens de halve finale 87,0 punten en stond hiermee 4e en in de 1e finale ronde 86,2 en steeg hiermee naar de 2e plaats met een 9.7 van de gastruiter betekende dit reservekampioen.

Zondag 21 juli 2019
Fortunato won gister de Inter 1 met 64,251%! Ook Fels ging weer mee en liep naar een 3e plaats in het ZZ Zwaar met 62%.

Zaterdag 22 juni 2019
Vandaag won Fortunato de Inter 1 in Uden met 64,19%

© 2019 Driessen Dressage Horses