Driessen Dressage Horses

Serfaus

Serfaus

Zwart 
Stokmaat 1.68M
2017
Goedgekeurd: Hannover, Aangewezen KWPN, KWPN-deklicentie 2020
Geen drager van het WFFS-gen

 
  • Premie hengst Hannoververband 
Serfaus ontving op de Hannoveraanse Hengstenkeuring in Verden een premie na zijn goede optreden, waarin hij zich met veel houding en balans liet zien. 
Serfaus valt op met zijn sterke gebruik van het achterbeen en laat zich heel fijn bewerken thuis in de training. Ook de KWPN Hengstenkeuringscommissie onderkende zijn kwaliteiten en wees Serfaus  in ’s Hertogenbosch aan voor het KWPN-verrichtingsonderzoek.
“Een aansprekende hengst met een lichtvoetige bergop-manier van bewegen met een goed ondertredend achterbeen en een goede souplesse”, luidde het oordeel van de commissie.

Serfaus komt een hoog-gedecoreerde Hannoveraanse moederlijn, die veel staatspremiemerries heeft voortgebracht. Moeder Danabella is een Hannoveraanse premiemerrie. Haar vader Don Frederico werd in 2012 uitgeroepen tot paard van het jaar in Hannover. De zoon van Donnerhall staat op de zesde plaats van de WBFSH-ranking van topverervers. Bekende Grand Prix-nakomelingen zijn: Don Johnson FRH, Diavolessa VA, Dresscode Black, Don Amour MH en Denzel.
 
nieuws
Woensdag 25 maart 2020
Malo Glock's Toto Jr x Desperado en Serfaus Schwarzgold x Don Frederico. Beschikbaar voor de fokkerij voor meer informatie www.stalbrinkman.nl

Zondag 1 maart 2020
Een drukke dag vandaag in Laag-Soeren. Joint Venture wint het M1 met 199,5 en 205 punten. Just me wint het Z1met 229 en 227,5 punten. Sehnsucht 2e in het Z1 222 punten

Dinsdag 18 februari 2020
Dinsdag 18 februari werd de wagen weer geladen, nu met Joint Venture. Deze supermooie zoon van Everdale maakte zijn debuut in het M1. Met het mooie commentaar van de jury, Super combinatie togen we huiswaarts met 2 oranje linten. Beide proeven een score van dik boven de 70%.

© 2020 Driessen Dressage Horses