Driessen Dressage Horses

Nieuws

Het laatste nieuws

 • Vrijdag 18 november 2022
  Imposantos in Duitsland
  Bart en Imposantos Winnen inter A debuut in Hamminkeln met 70.702%
 • Woensdag 27 juli 2022
  Mooi weekend in Houten
  Houten
  Wat een mooi weekend. Just me weet 2 proeven te winnen in houten met ruim 65%. San leander volgt met een mooie tweede plaats met bijna 64%Fortunato liep naar een 3e plaats in de inter1 met 63%. Gisteren mocht Johnson mee naar Beesd hier wist hij een proef te winnen en een 2e plaats met 65%.
 • Zondag 6 juni 2021
  Balve Imposantos
  Bart en KWPN-hengst Imposantos (v. Wynton) gingen dit weekend naar Duitsland om daar in het hol van de leeuw, op het Duitse kampioenschap, mee te rijden in de kwalificatie van de Nürnberger Burgpokal. In deze prestigieuze competitie strijden zeven- tot en met negenjarige paarden op Lichte Tour-niveau tegen elkaar. De winnaars van de twaalf kwalificaties nemen het tegen elkaar op in de finale, die wordt verreden in de Festhalle in Frankfurt. Bart en Imposantos konden een fijne proef neerzetten, die werd beloond met een fraaie score van 75,31%. Daarmee belandde het duo op de derde positie, op minder dan een procent achterstand van de winnaar."Imposantos was de eerste dag wat gespannen, maar gisteren liep hij weer top. We hadden nog wat kleine foutjes, maar Imposantos gaat er altijd voor. Een heerlijk paard om mee te werken", aldus Bart
 • Maandag 24 mei 2021
  Bart en Imposantos in Ermelo
  Ermelo
  Bart en Imposantos maakte gisteren een geslaagd debuut in de PSG met een score van 72,500% in Ermelo.
 • Donderdag 20 mei 2021
  Imposantos in Duitsland
  Bart en KWPN-hengst Imposantos (v. Wynton) verschenen vanwege de coronapandemie al een behoorlijke tijd niet meer in de ring. Het bood Bart de kans om de zwarte hengst van de Familie Driessen thuis fijn door te trainen en op te bouwen. Dat wierp vandaag, op de wedstrijd in het Duitse Olfen zijn vruchten af. Met een topscore van ruim 77% in de Prix St. Georges zette Imposantos gelijk een score neer om u tegen te zeggen.
 • Vrijdag 12 februari 2021
  Navarone aangewezen
  Navarone D ons eigen fokproduct (Finest Selection x Sir Donnerhall) vandaag aangewezen voor de verrichtingen van het KWPN.Met dank aan Stal Brinkman
 • Maandag 21 september 2020
  Schapenkop Trofee
  Dordrecht
  Zaterdag en zondag zijn wij van start gegaan in Dordrecht. Fernando wint de overall prijs in het m en just me wint de overall prijs in de klasse Z. ehnsucht laat ook fijne proeven zien en is zaterdag achter Just me geëindigd.
 • Maandag 21 september 2020
  Imposantos Kampioen
  Imposantos Nederlands kampioen ZZ zwaar. Afgelopen vrijdag zetten Bart en Imposantos al een hele goede stap richting de gouden medaille. In de klassieke proef realiseerde de zwarte hengst al bijna 75%. In de finale kur op muziek liep hij naar 81,46% hiermee werd een gat geslagen richting de concurrentie.
 • Woensdag 25 maart 2020
  Heteren
  Heteren
  Malo Glock's Toto Jr x Desperado en Serfaus Schwarzgold x Don Frederico.Beschikbaar voor de fokkerij voor meer informatie www.stalbrinkman.nl
 • Zondag 1 maart 2020
  Laag-Soeren
  Laag-Soeren
  Een drukke dag vandaag in Laag-Soeren. Joint Venture wint het M1 met 199,5 en 205 punten. Just me wint het Z1met 229 en 227,5 punten. Sehnsucht 2e in het Z1 222 punten
 • Dinsdag 18 februari 2020
  PSV La Grande
  Beuningen
  Dinsdag 18 februari werd de wagen weer geladen, nu met Joint Venture.Deze supermooie zoon van Everdale maakte zijn debuut in het M1.Met het mooie commentaar van de jury, Super combinatie togen we huiswaarts met 2 oranje linten. Beide proeven een score van dik boven de 70%.
 • Vrijdag 14 februari 2020
  Ermelo
  Ermelo
  Op Valentijnsdag vertrokken wij naar Ermelo.Met drie paarden was het flink aanpoten voor het team.Donn Johnson maakt zijn debuut in het Zz -licht, en wat voor een debuut!Zijn vorige optreden was nog in het M1. Zijn kwaliteit is echt bijzonder, hij pakte in het ZZ-licht het oranje lint met 225,5 punten.In het Z1 moesten Sehnsucht en Just Me het opnemen tegen een groot deelnemersveld. Just Me pakte overtuigend de winst in beide proeven met 224 en 232,5 punten.Sehnsucht werd met 2x tweede met 216 en 219.Moe maar voldaan kwamen we s'nachts tevreden thuis.Met dank aan ons team en Piet Tijssen
 • Zondag 2 februari 2020
  Imposantos wint finale in Den Bosch
  Den Bosch
  Ongeslagen en fenomenaal liep Imposantos (v. Wynton) naar de finalewinst en de eindoverwinning in de KWPN Hengstencompetitie klasse Z/ZZ. Met veel overtuiging liep de zwarte hengst in de finale naar een topscore van 95 punten, waarbij de draf gewaardeerd werd met de ultieme tien. In de voorselecties waren Bart en Imposantos ook al ongeslagen dus de eindoverwinning kwam op geen enkel moment in gevaar.
 • Zaterdag 1 februari 2020
  KWPN Hengstenkeuring 2e bezichtiging
  Den Bosch
  Malo en Serfaus door naar het verichtingsonderzoek van het KWPN. Zaterdag vond de 2e Bezichtiging plaats in Den Bosch. Malo en Serfaus hebben zich goed laten zien en wisten de jury te overtuigen en mogen hierdoor deelnemen aan het verichtingsonderzoek.
 • Vrijdag 17 januari 2020
  Imagine Geldersekampioen
  Hierden
  Gelderse ZZ Licht titel voor Bart en Imagine.In de kwalificatieproef liep Imagine naar bijna 77% waarmee ze als aanvoerster de kur finale inging. In de Kur deed ze er nog een schepje bovenop en met een percentage van bijna 80% werd Imagine Geldersekampioen klasse ZZ Licht. Met dit resultaat plaatsten ze zich voor de KNHS Indoorkampioenschappen!
 • Dinsdag 14 januari 2020
  Just me en Sehnsucht starten goed
  Hagestein
  Just me en Sehnsucht beginnen goed in het nieuwe jaar.Voor Just me stond het Z1 debuut op het programma en die wist ze te winnen met 226,5 punten. Sehnsucht kreeg 223 punten en werd 2e.
 • Zondag 29 december 2019
  Imposantos sluit jaar super af
  Zuidbroek
  Imposantos sluit het jaar super af en wint ook de 3e selectie van de hengstencompetitie in Zuidbroek met 94 punten!Met de ultieme 10 voor zijn stap.
 • Woensdag 11 december 2019
  Hengstencompetitie Ermelo
  Ermelo
  Bart en Imposantos winnen in Ermelo de 2e selectie van de hengstencompetitie.De juryleden waardeerden zijn draf zelfs met een ultieme tien. De totaalscore kwam uit op maar liefst 94 punten.
 • Zaterdag 7 december 2019
  KWPN Hengstenkeuring 1ste bezichtiging
  Ermelo
  Malo en Serfaus door naar 2e Bezichtiging in Den BoschDe zoon van Toto Jr x Desperado overtuigde gisteren in Ermelo en ontving terecht een uitnodiging voor de tweede bezichtiging ook Serfaus Schwarzgold x Don Frederico overtuigde vandaag in Ermelo en ontving een uitnodiging voor de tweede bezichtiging.Koen Brinkman (hengstenhouderij Brinkman Twello) stelde Malo en Serfaus keurig voor aan de juryleden en het aanwezige publiek.
 • Zaterdag 23 november 2019
  Lunteren
  Lunteren
  Donn Johnson wint lunters vrouwtje met 71%vandaag mochten Just me en Donn Johnson mee naar Lunteren.Just me liep twee super proeven met scores van 214 en 216,5 moest zij Donn Johnson voor laten en werd 2x tweede.Donn Johnson liep ook twee hele fijne proeven met 224 en 224,5 74% behaalde hij 2x een eerste plaats.Donn Johnson ging mee naar de Finale op zaterdagavond en deze wist hij ook te winnen met 71%.
 • Woensdag 20 november 2019
  Lunters vrouwtje
  Lunteren
  Goed begin van het Lunters vrouwtje in Lunteren. vanavond mochten Fernando en Joint venture mee naar Lunteren.Fernando liet twee mooie constanten proeven zien, met een mooie scoren van 200 en 202 en 2x een 3e plaats. Joint Venture vond het iets spannend in de eerste poef behaalde hij 188 en in de 2 proef hadden we veel meer ontspanning en behaalde hij 200 punten en een 4e plaats.
 • Maandag 11 november 2019
  Imposantos wint eerste selectie
  Kronenberg
  Imposantos wint in Kronenberg.Wynton-zoon Imposantos won de afgelopen tijd alles al wat er te winnen viel en zette zijn mooie reeks voort met een klinkende overwinning in de gecombineerde Z/ZZ-klasse. Hij won de rubriek met een mooi puntentotaal van 89 punten, waarbij de jury zijn aanleg en lossigheid benoemden.
 • Zondag 10 november 2019
  Kensington
  Vragender
  Kensington (v. El Capone) deed goede zaken in Vragender. Hij maakte zijn debuut in het L2 en liep naar 212 en 193, waarmee hij respectievelijk derde en tweede werd.
 • Zaterdag 9 november 2019
  Imagine wint zz licht
  Vragender
  Dream Boy-dochter Imagine liep gisteren een topwedstrijd. De fraaie bruine merrie liet zich bijzonder goed zien in het ZZ-Licht en wist twee keer de winst naar zich toe te trekken. Dat deed ze met percentages van ruim 72% en ruim 75%. Daarmee deed ze goede zaken met het oog op de selectie voor de indoorkampioenschappen van Gelderland.
 • Zaterdag 26 oktober 2019
  Hengsten duitsland
  Verden
  Twee nieuwe hengsten hebben onze stal betrokken. De Schwarzgold zoon genaamd Serfaus (Schwarzgold x Don Frederico) en de zoon van Vivaldi genaamd Viciento (Vivaldi x Desperados )Beide hengsten zijn gekeurd bij het Hannover verband en mogen deelnemen aan het verrichtingsonderzoek waarbij Serfaus ook Premiehengst is geworden.
 • Zaterdag 17 augustus 2019
  Pavocup
  Ermelo
  Imposantos met tien van gastruiter naar Pavo Cup winst.Imposatons ging al aan de leiding na de eerste finale omloop en stond die positie niet meer af. Tijdens de halve finale scoorde Imposantos 91,4 punten in de 1e finale ronde scoorde hij 91,0 en een 10 van de gastruiter. stalgenoot Imagine scoorde tijdens de halve finale 87,0 punten en stond hiermee 4e en in de 1e finale ronde 86,2 en steeg hiermee naar de 2e plaats met een 9.7 van de gastruiter betekende dit reservekampioen.
 • Zondag 21 juli 2019
  Fortunato wint Inter 1
  Emmeloord
  Fortunato won gister de Inter 1 met 64,251%! Ook Fels ging weer mee en liep naar een 3e plaats in het ZZ Zwaar met 62%.
 • Zaterdag 22 juni 2019
  WK
  Ermelo
  Zowel Imposantos (v. Wynton) als Imagine (v. Dream Boy) mogen aantreden op het WK voor jonge dressuurpaarden in Ermelo. Nadat Bart gisteren de laatste selectie in het WK-traject reed met beide paarden, kreeg hij vandaag het verlossende telefoontje. Bart maakt opnieuw deel uit van het Nederlandse WK-team. Geweldig nieuws voor zowel Bart als eigenaren Theo en Harriette Driessen. Het WK voor jonge dressuurpaarden zal dit jaar voor voorlopig de laatste keer plaatsvinden op het KNHS Centrum in Ermelo. Van 1 tot en met 4 augustus.
 • Zaterdag 22 juni 2019
  Fortunato wint Inter 1
  Uden
  Vandaag won Fortunato de Inter 1 in Uden met 64,19%
 • Maandag 10 juni 2019
  Wiesbaden
  Wiesbaden
  Afgelopen weekend kwam Bart in actie in de internationale proeven voor zesjarige paarden in Wiesbaden. Zowel KWPN-hengst Imposantos als WK-merrie Imagine (v. Dream Boy) lieten zich goed zien. Imposantos overklaste het complete deelnemersveld in het hol van de leeuw en wist beide proeven om te zetten in een fantatsische overwinning. In beide proeven kwam de score ruimschoots boven de 9 uit. Ook Imagine wist de jury te overtuigen en liep naar de derde positie met een 8.6.
 • Donderdag 30 mei 2019
  Donn Johnson wint in Velddriel
  Velddriel
  Vandaag mochten Donn Johnson en Bossa Nova mee naar Velddriel. Doen Johnson wint het M1 met 212 (70,66%)e 206 punten en Bossa Nova 2 keer tweede met 198,5 en 198.
 • Donderdag 23 mei 2019
  Wk selectie
  Bart met Imagine en Imposantos weer een ronde verder in de WK selectie. Op naar de laatste!
 • Maandag 20 mei 2019
  Senna wint in Emmeloord
  Emmeloord
  Afgelopen zaterdag wint Stefan met Sienna D de PSG in Emmeloord met bijna 65%! Fortunato eindigde op een 3e plaats.
 • Donderdag 11 april 2019
  Imagine horse food
  Berkel-Enschot
  Bart en Imagine winnen de Horsefood 6 jarige in Berkel-Enschot
 • Donderdag 11 april 2019
  Neerijnen
  Gisteren behaalde Fortunato bijna 67% in de lichte tour hij liep een goede proef.Sienna liep een fijne proef met Stefan en behaalde bijna 63% in de lichte tour.
 • Woensdag 10 april 2019
  Emmeloord
  Emmeloord
  Vandaag stond de eerste outdoor wedstrijd van het seizoen op het programma. Fernando wint zijn L2 debuut in Emmeloord met 207,5 en 195 punten! Bossa Nova 2 keer 2e achter Fernando en Donn Johnson wint een proef in het M1 met 199 punten
 • Zondag 10 maart 2019
  Horsefood
  Tolbert
  Fernando, Donn Johnson en Just me hebben dit weekend meegedaan aan de selectie voor de finale van de Horsefood competitie. Fernando had een mooi punten totaal van 76,5 punt en een mooie 2e plaats. Donn Johnson werd 5e met 77,5 punt en Just me weet te winnen met 82 punten. Alle 3 hebben ze zich geplaatst voor de finale.
 • Woensdag 13 februari 2019
  Emmen
  Emmen
  Fortunato wint in Emmen de lichte tour met een score van 64,440%!
 • Maandag 4 februari 2019
  Den Bosch
  Den Bosch
  Net als vorig jaar wist Imposantos (v. Wynton) vandaag de winst in de finale van de hengstencompetitie op te eisen. Vorig jaar lukte hem dat in de klasse L, dit jaar was het de beurt aan de klasse M. In het voortraject maakten Bart en Imposantos al veel indruk en het duo ging als aanvoerder de finalewedstrijd in Den Bosch in. Imposantos ging er helemaal voor in Den Bosch en de jury sprak in superlatieven. Het optreden werd beloond met louter negens en de eindscore bedroeg maar liefst 94 punten, waarmee de finale winst én de totale competitie winst veilig werd gesteld.
 • Woensdag 23 januari 2019
  Den Dungen
  Den dungen
  Super ZZ Zwaar debuut van onze Sienna D in Den Dungen.Vandaag weet ze met Stefan twee keer ZZ Zwaar te winnen met 65,50% en 65,00%.
 • Zondag 13 januari 2019
  Kringkampioenschappen Overijssel
  Genemuiden
  4 kringkampioenen en 1 reservekampioen, een resultaat om van te dromen! Vrijdagavond behaalde Sienna met Stefan 65,441% daarmee werden zij kringkampioen in het Z2. Zaterdag won Ironiki met Stefan met 66,5% de klasse M1 "Kringkampioen" Sehnsucht liet zien wat een fijn dressuurpaard zij is. Met 65,67% behaalde zij het oranje lint. de Kringkampioen in het M2Benazir, die de laatste tijd super vorm is toonde haar klasse. Romee reed haar naar een score van 69,250% en werd daarmee verdiend kampioen van het L2.Donn Johnson, Romee reed Donnie naar een score van 66,750% en hiermee werd de prachtige hengst Reserve Kampioen van het L2. Just me behaalde de vierde plaats. helaas had zij ook concurrentie van haar eigen stalgenoten Benazir en Donnie in het L2, een score van 65,750% was goed voor een mooie 4e plaats! Sienna, Sehnsucht, Ironiki, Benazir en Donn Johnson mogen nu gaan strijden voor het kampioenschap van Overijssel Indoor 2019
 • Zondag 30 december 2018
  Zuidbroek
  Zuidbroek
  Laatste selectie Hengstencompetitie imposantos met Bart in Zuidbroek. Een mooie 2e plaatsmet 88 punten na 2 x het oranje lint in voorgaande wedstrijden.Geplaatst voor de Finale in Den-Bosch.
 • Zaterdag 22 december 2018
  Velddriel
  Velddriel
  Super Donn Johnson werd vandaag heel mooi tweede in de Gelderland Cup bij vierjarige met 84,5punt met een mooie 9 voor harmonie en een 9 voor de galopEn Fortunato wint vandaag het ZZ-Zwaar met fijne scores!Mega trots op m’n paarden en echt blij met de progressie die we maken!
 • Zaterdag 15 december 2018
  Harmelen
  Harmelen
  Imagine en Bart vandaag oppermachtig in de halve finale Subli-Cup in Harmelen.Op naar de finale van de Subli/Cup op Jumping Amsterdam 28 januari 2019
 • Woensdag 12 december 2018
  Ermelo
  Ermelo
  Imposantos en Bart pakken ook na Kronenberg de winst in de Anemone Hengstencompetitie !Met 88 punten.
 • Zaterdag 24 november 2018
  Verlichtingsonderzoek Kilian
  Ermelo
  Vandaag vond het examen plaats van Kilian in Ermelo. Na vijftig dagen sloot Kilian vandaag zijn KWPN-verrichtingsonderzoek af met het eindexamen. In Ermelo liet hij zich opnieuw goed zien en met fraaie cijfers werd hij ingeschreven in het stamboek. Hij liep naar een mooi puntentotaal van 84,5 punten, waarbij de galop en rijbaarheid & instelling gewaardeerd werden met een 9.
 • Maandag 19 november 2018
  Hengstencompetitie
  Peelbergen
  Titelverdediger Imposantos in klasse M Klasse apart. Hij liep met nog meer gemak en harmonie door de proef met een mooie scoren van 89 punten en wist hiermee de eerste selectie te winnen.
 • Dinsdag 23 oktober 2018
  Sublicup
  Afgelopen weekend stond er een Subli selectie op het programma. Imagine wist ook in Vorden te imponeren ze liep ruim 88 punten bij elkaar. waarmee ze de winst naar zich toetrok. Hiermee heeft ze ook haar ticket voor de halve finale in Harmelen veilig gesteld.
 • Zondag 21 oktober 2018
  Velddriel
  Velddriel
  Vandaag mocht Fortunato mee naar Velddriel. Fortunato behaalde een score 61,78% en een 4e plaats en in de 2e proef behaalde hij een score van 61,57% en een 3e plaats. Hiermee zijn de punten voor de Lichte tour binnen!
 • Zondag 14 oktober 2018
  Fortunato
  Velddriel
  Een druk weekend. Ironiki en Just me mochten mee naar Lunteren. Beide paarden liepen twee fijne proeven Ironiki behaalde beide proeven 201,5 punt en wist hiermee te winnen! Just me werd knap 2x tweede met 196,5 en 193,5 punt. Ook Fortunato mocht mee hij werd twee keer 2e met 63,36% en 62,50% in Zevenaar!
 • Woensdag 10 oktober 2018
  Hengsten
  Imagine liep vandaag in Emmeloord voor de Subli competitie ze liet een goede indruk achter en met een fraaie score van mijn 86% nam ze de tweede positie bij de vijfjarigen. Killian Singapore heeft een box betrokken op het Kwpn -centrum, waar hij de komende periode zal verblijven als alles goed gaat doet hij op 24 november eindexamen. Fernando is aangeleverd in Duitsland waar hij is begonnen aan de test voor het Hannoveraanse stamboek ook hij zou eind november eindexamen doen!
 • Maandag 17 september 2018
  Schapenkop
  Afgelopen weekend stond de Schapenkop trofee op het programma. Sehnsucht, Ironiki en Just me mochten mee naar Dordrecht! Alle paarden hebben dit weekend goed gepresteerd en mooie scores gelopen. Daarnaast wint Sehnsucht de Schapenkop in de klasse M.
 • Vrijdag 14 september 2018
  Dordrecht
  Dordrecht
  Fels scoort twee keer boven de 60% in het zz zwaar in Westervoort! Fortunato wint de kur in Dordrecht met 70,750%
 • Zaterdag 8 september 2018
  Wedstrijd beuningen
  Beuningen
  Gisteren mocht Johnny weer mee op wedstrijd. Hij wist het L2 te winnen met 207,5 en 199 punten! vandaag wint Fortunato het ZZ Licht met 227 en 231 punten en ook Ironiki weet het L2 te winnen met 202,5 en 201 punten en daarachter volgde Just me met 197,5 en 193 punten!
 • Zondag 19 augustus 2018
  Pavocup
  Imposant WINT de Pavocup! Zowel Imagine als met Imposantos mocht Bart deelnemen aan de finale van de Pavocup. Beide paarden werden overgereden door Stefanie Wolf. Ze gaf Imposantos de hoogste score na het overrijden en dat samen met de opgebouwde voorsprong zorgde het ervoor dat Imposantos de overwinning naar zich toetrok! Ook imagine kreeg een mooie beoordeling en pakte het brons!
 • Zondag 5 augustus 2018
  WK
  Ermelo
  Imposantos en Imagine hebben beide alles gegeven op het WK! Met een mooie zevende positie zijn Bart en Imposantos vandaag als beste Nederlandse combinatie geëindigd in de WK - Finale voor vijfjarige. De proef werd beloond met 8,92 hiermee verbeterde hij z"n score van de kwalificatie! De Jury kon 3 negens kwijt! ook Imagine deed erg haar best met een score van 8,56 belandde zij op een tiende positie!
 • Zondag 8 juli 2018
  Gelderse kampioenschappen
  Driel
  Vandaag werd in Driel de laatste selectie georganiseerd. Eerst mocht Sienna ze liep een mooie constante proef met 227,5 punten en een mooie 2e plaats en is hiermee Kringkampioen in het Z2. Fortunato liep een hele goede proef met 230,5 pakte hij de 1e plaats en is hiermee reserve kringkampioen in het Z2Ironiki liep twee fijne proeven met 205,5 en 194,5! Just me loopt steeds makkelijker door de proef heen ze had 195,5 en 185,5 punten. Sehnsucht was vandaag iets afgeleid toch 195 en 200,5 punten en had hiermee de 1e plaats. Alle paarden zijn geselecteerd voor Gelderse kampioenschappen in Augustus! Ik kan alleen maar heel erg tevreden zijn over deze dag.
 • Vrijdag 15 juni 2018
  Strijen
  Strijen
  Dit weekend heb ik een fantastisch weekend Strijen gehad. Op vrijdag loopt Fels 229,5 en 224 punten waarmee hij wist te winnen en met de andere proef weet hij een tweede plaats te halen. Sienna moest diezelfde dag nog wat wennen maar loopt toch een mooie score van 223. Zaterdag was de beurt aan Ironiki en Sehnsucht: Sehnsucht wist te winnen met 208 en ook Ironiki liet zich erg goed rijden en ondanks dat zij wat moest wennen aan de entourage toch een score van 193,5. Op zondag mochten ze alle vier nog een keer mee. Sehnsucht liep fantastisch, met 9ens op haar protocol en wist dan ook te winnen met 210. Ironiki haalde een derde plaats met 199,5. Fels en Sienna waren beide wat moe maar liepen toch een mooie score met allebei een tweede plaats.
 • Woensdag 6 juni 2018
  WK selectie
  Kootwijk
  Vandaag vond in Kootwijk de derde selectie voor het WK jonge paarden plaats. Zowel Imagine als imposantos lieten zich erg goed zien en zijn door naar de laatste selectieronde voor het WK jonge paarden. Deze vindt plaats op 28 juni in Ermelo.
 • Zondag 27 mei 2018
  Beuningen
  Beuningen
  Senna begint het selectietraject voor de kampioenschappen goed. Ze weet de proef te winnen met 235 punten. Fortunato weet een 4e plaats te bemachtigen, helaas had hij wat last van spanning, toch een mooie score van 217,5 punt. Ironiki loopt twee fijne proeven met 194,5 en 194. Een mooi begin van het L. De volgende selectie vindt plaats in Heteren op 24 juni en dan gaat er een schepje bovenop.
 • Donderdag 24 mei 2018
  Imposantos geen WFFS drager
  Twello
  Vandaag kwam bij ons de uitslag binnen van het onderzoek van het WFFS-gen bij onze dekhengst Imposantos. De uitslag was negatief en dat betekent dat Imposantos geen drager is van het WFFS-gen.
 • Woensdag 16 mei 2018
  Hitch verkocht
  Hitch is vandaag vertrokken naar zijn nieuwe eigenaresse. Wij wensen Jasmijn Kraak heel veel succes met dit paard. Wij hopen veel over jullie te horen.
 • Maandag 14 mei 2018
  Sociëteit Gelderland
  Heteren
  Een andere dag dan normaal. Vandaag kwam de sociëteit van Gelderland bij mij op stal. Het was een gezellige avond. Zo werd een clinic verzorgd door mij en Bart Veeze. Ook was er een interview met de springruiter Niels Brussen. Ook was Piet Tijssen aanwezig om toelichting te geven bij mijn clinics.
 • Woensdag 9 mei 2018
  WK selectie Imposant en Imagine
  Ermelo
  Vandaag kwam Bart met Imposantos en Imagine in actie op het knhs centrum in Ermelo!Net als de vorige WK selectie liet Imagine en Imposantos zich goed zien! De volgende selectieronde staat gepland op 6 juni in Kootwijk
 • Woensdag 2 mei 2018
  Johnson voor verrichtingsonderzoek naar Duitsland
  Johnson is weer terug bij Jana Freud. Hier zal hij klaargemaakt worden voor het verrichtingsonderzoek dat in augustus plaats zal vinden.
 • Zondag 22 april 2018
  Wedstrijd in Beuningen
  Beuningen
  Het was een drukke dag want ik ben met vier paarden vertrokken naar Beuningen. Ironiki heb ik hier HC gestart en zij liep een mooie score van 198 in het L1, in de proef hadden we nog iets last van spanning. Ook na een lange wedstrijdpauze mocht Sehnsucht weer mee de ring in, zij wist twee keer het L2 te winnen met 204 en 193 punten. Bij haar was goed te merken dat zij het wedstrijd ritme mist. Ook Fortunato weet te winnen. Met 214,5 punt en in de tweede proef doet hij er een schepje bovenop met 231,5 punt wint hij het Z2. Sienna had nog veel spanning maar weet toch nog een score van 214 en 216 te halen in het Z2.
 • Zondag 1 april 2018
  ZZ-Zwaar debuut Fels
  Zoelen
  Vandaag maakte Fels zijn debuut in het ZZ zwaar. Hij liep twee fijne proeven met twee keer boven de 60%. Voor nu ben ik erg tevreden ! Nu gaan we samen kilometers maken en de puntjes op de i zetten.
 • Zaterdag 24 februari 2018
  First class wint
  Hoevelaken
  Mooie zaterdag vandaag in Hoevelaken. Fels wint 2 keer het zz licht met 231 en 225 punten!Hij heeft binnen 3 wedstrijden de punten voor het zz zwaar binnen Fortunato wint een proef in het Z2 216,5 punt
 • Zaterdag 17 februari 2018
  Sienna wint
  Sienna mocht vandaag mee naar Nijkerk. Ze liep twee fijne proeven en wist deze te winnen met een mooie score van 228 punten! ik ben ontzettend blij met de voorruit gang van Sienna
 • Zondag 11 februari 2018
  Ravenswaaij
  Ravenswaaij
  Vandaag was het de beurt aan Sienna en Fels. Sienna liep twee mooie ontspannen proeven in de eerste proef behaalde ze 237 punten en in de twee proef hadden we wat kleine foutjes hierin behaalde ze 228,5 punt en ging ze er twee keer met de overwinning vandoor. Fels stond er heel erg fijn aan hij wist twee keer het zz Licht te winnen met 235,5 punt en in de tweede proef had hij een mooie score van 240 punten!
 • Vrijdag 9 februari 2018
  Tilburg
  Tilburg
  Vandaag mochten Fortunato en Fels mee naar Tilburg. Eerst mocht Fortunato hij liep twee mooie constante proeven in het Z2 wat 2 keer 226 punten opleverde en hiermee ging hij er twee keer met de overwinning vandoor. Voor Fels stond het zz licht debuut op het programma hij liep twee fijne proeven met 231 en 227 punten met een 2e en 1e plaats.
 • Zaterdag 3 februari 2018
  Imposantos wint Hengsten competitie
  Den Bosch
  Het was ontzettend spannend maar Imposantos wint de hengsten competitie! Imposantos deed wat er van hem verwacht werd en liep een super mooie proef. zijn aanleuning was mooi en ook liep hij met veel macht en overtuiging door de baan. de finale proef leverde dat 89punten op!en hiermee mag hij zich de winnaar noemen van de hengsten competitie 4jarige Daarnaast is ook Kilian Singapore door naar het verrichtings onderzoek kilian liet zich er goed zien en wist de hengsten commissie te overtuigen en heeft hiermee zijn welverdiende ticket voor het verrichtings onderzoek weten vast te stellen.
 • Donderdag 25 januari 2018
  Jumping amsterdan
  Amsterdam
  Vandaag stond voor imagine de finale van de Subli cup op het programma. In de prachtige ambiance van de RAI in Amsterdam. In de finale van de Subli Cup maakte ze haar favorieten rol helemaal waar en met een prachtige score van 84,20% bleef ze de concurrentie voor.In de tussenstand stond de merrie al ruim bovenaan vanavond gaf ze het ook niet meer uit handen! Op bijna alle wedstrijden waar ze aan de start kwam wist ze te winnen en deze finalewinst op Jumping Amsterdam is een mooie kroon op het werk
 • Zondag 14 januari 2018
  Laatste selectiewedstrijd
  Beuningen
  Vandaag was de laatste selectiewedstrijd in Beuningen. San leander liep ontzettend fijn hij scoorde in de eerste proef 227 punten en een 2e plaats en de 2e proef deed hij er nog een schepje boven op met 229 punten wist hij deze proef te winnen! Fortunato stond er ook goed aan hij behaalde 223 punten en een 3e plaats helaas kregen we in de 2e proef wat fouten hij scoorde 211,5 punt en een 2e plaats. Beide paarden hebben zich geplaatst voor de Gelderse kampioenschappen 19 januari in Hierden
 • Donderdag 11 januari 2018
  Vrijdagavond wedstrijd
  Someren
  Vandaag mochten Sienna, Fels en Hitch mee. Sienna was na een hele lange wedstrijdpauze weer mee en meteen haar debuut in het Z2 ze liep een hele goede proef met 222,5 punt! ze moest stalgenoot Fels voor laten gaan hij wist beide proeven te winnen met 223,5 en 222,5! Hitch maakte zijn debuut in het L1 en behaald 201 punten en een mooie 2e plaats!
 • Dinsdag 2 januari 2018
  3de selectie hengstencompetitie
  Zuidbroek
  Imposantos wint 3e selectie Hengsten competitie met 85 punten.Vandaag vertrok Imposantos naar Zuid-broek daar was de 3e selectie wedstrijd van de Hengsten competitie. Imposantos liep echt heel erg goed dat leverde 85 punten op waarbij de draf een negen opleverde. De laatste wedstrijd van het hengsten competitie is op 2 februari in Den Bosch.
 • Zaterdag 16 december 2017
  Halve finale sublicup
  Harmelen
  Vandaag werd in Harmelen de halve finale van sublicup verreden. Na drie gewonnen voorrondes gingen Bart en Imagine als favoriet de halve finale in. Imagine liep erg goed met een fraai puntentotaal van 86,4% was ze de beste in Harmelen. ze draafde en galoppeerde naar negens ook geschiktheid als dressuurpaard werd met een negen beloond. Hiermee hebben zij een ticket voor de finale op Jumping Amsterdam 25 Januari.
 • Zaterdag 9 december 2017
  Laatste Selectiewedstrijd
  Bergharen
  Sehnsucht Reservekampioen in het L2. Vandaag stond voor Sehnsucht de laatste Selectiewedstrijd op het programma. Sehnsucht liep een fijne proef helaas kregen we in galopperen iets last van spanning met 204,5 punt en een mooie 2e plaats daarnaast zijn we ook Reserve kampioen van onze kring. Hiermee hebben wij ons geplaatst voor de Geldersekampioenschappen in januari.
 • Donderdag 30 november 2017
  Assen VSN selectie
  Assen
  Een verre reis naar Assen met onze Everdales, Just Me en Joint Venture voor de VSN selectie.Vandaag genoten van deze jonge 3 jarigen. Bart Veeze stelde beiden fantastisch voor. Dit kun je wel aan Bart overlaten, met beiden paarden gekwalificeerd voor de finale op 27 December in Kootwijkerbroek.
 • Vrijdag 17 november 2017
  Fortunato scoort in Lunteren
  Lunteren
  Vandaag mochten Fels(first Class D) en Fortunato D mee naar Lunteren.Fels vond de versiering aan de bakrand wel spannend desondanks liep hij toch 2 fijne proeven met 223 en 220,5 punt een mooie 1e en 2e plaats.Fortunato liep met losrijden erg goed helaas kregen we in de eerste proef wat spanning toch behaalde hij 221 punten, een tweede plaats. In de 2e proef liep hij super en dit werd beloond met een hoge score van 240 punten, oranje, de eerste plaats.
 • Zondag 12 november 2017
  Berkel-enschot Subli-CUP 12-11-2017
  Berkel-Enschot
  Vandaag naar Brabant voor de derde Subli-Cup selectie. De vorige 2 wedstrijden van Imagine verliepen zeer goed. Al 2 maal was Imagine de winnaar en vandaag reed Bart opnieuw met hoge punten naar het oranje-lint.Imagine imponeert nog net zoals op de PAVO waar zij de reserve-kampioen werd. Alle selecties, halve finale gewonnen en met mooie punten in de finale nog op de eerste plaats en dan jammer genoeg door een onbekende gastruiter naar de tweede plaats te worden verwezen. Wij vertrouwen er op dat Bart en Imagine ons in 2018 nog zullen verrassen met mooie resultaten.
 • Woensdag 8 november 2017
  Verrichtingstopper KWPN Hengsten 2017
  Ermelo
  Imposant heet vanaf nu Imposantos.Via de sport zijn toch aangewezen als KWPN dekhengst.Supertrots op Imposant, altijd in hem gelooft, wat een kanjer.Kampioen VSN 2016, Dressuurtalent 2017 in Berlicum, winnaar van alle selecties voor de PAVO Cup. Beste Hengst van de PAVO-CUP 2017. Imposant, wat zijn wij trots op jou! Ongelofelijk 89 punten als eindresultaat, dat behalen maar weinig Hengsten. Bijna allemaal negens en een 8,5. Vele fokkers hebben al gebeld, Imposantos krijgt het druk in 2018 en wij hopen dat Bart Veeze met hem het WK jonge paarden gaat rijden in 2018.
 • Woensdag 18 oktober 2017
  Hengsten verrichtingsonderzoek KW
  Ermelo
  Imposant heeft zichzelf bewezen om tot een van de beste hengsten van zijn jaargang te behoren. De stoere grote hengst heeft sportief van zich doen spreken. De keuring commissie van het KWPN vond hem in eerste instantie niet goed genoeg en stuurde hem weg. Ons geloof werd er niet minder om en imposant ging samen met Bart Veeze verder in de sport.zij carrière als sportpaard ging als een komeet. Overal waar hij werd uitgebracht scoorde hij meteen, plaatste zich voor de VSN finale 2016 en werd kampioen van de VSN-Cup. In februari kampioen dressuurtalent 2017 in Berlicum.Bart bracht Imposant ook uit in PAVO-CUP. Iedere selectie van de Pavo werd gewonnen, behaalde de halve finale en daarna de finale en stond in de finale op plaats twee achter Imagine onze dream-boy merrie.Imposant versloeg alle goedgekeurde KWPN hengsten en werd door de selectiecommissie uitgenodigd voor deelname aan het verrrichtingsonderzoek.
 • Zondag 15 oktober 2017
  Lunteren
  Lunteren
  Vandaag mocht Sehnsucht mee naar Lunteren. Ze liep 2 fijne proeven met een mooi score van 206 en 199 punten werd ze 2e en 4e en heeft ze zich geplaatst voor de finale op zaterdag.
 • Zondag 8 oktober 2017
  Zevenaar
  Zevenaar
  7 oktober / 8 oktober Zevenaar  klasse B Ruiter Niels Lubbers   paarden:  J'adore D.   twee oranje linten, 2 x een eerste plaats. Hero Drode en witte lint,  een 2e en 3 de plaatsKeurig gereden door Niels,  goed voorgesteld. De jonkies hebben weer wat geleerd.Klasse Z2  Amazone Romee Driessen Paarden:  First class D. een oranje en rood lint 1e en 2 de plaats. Fortunato D. een rood en oranje lint  2 de en 1 ste plaats
 • Zondag 8 oktober 2017
  Zevenaar
  Zevenaar
  Zondag 8 oktober. Klasse L2 Amazone Romee Driessen met Sehnsucht DSehnsucht  start haar eerste wedstrijd in het L2 en wint met 20 punten verschil beide proeven met 205,5 punt. Chapeau.
 • Zondag 1 oktober 2017
  Brummen
  Brummen
  30 september/ 1 oktober  Brummen Amazone Romee Driessen. Op zaterdag met FirstClass D in het Z2 een oranje en rode lint, 1e en tweede plaats. Op zondag met  San leander D in het Z2  een rood en wit lint,  2e en 3e plaats. Fortunato D in het Z2 een oranje en wit lint, 1 ste en tweede plaats. Tevreden naar huis met mooie punten en natuurlijk met nog wat aandachtspuntjes.
 • Zaterdag 23 september 2017
  Lunteren
  Lunteren
  23 September met de jonkies J'adore D en Hero D naar Lunteren. Ruiter Niels Lubbers. Voor het eerst op wedstrijd, het was wel even wennen op vreemde bodem. J'adore gaf voor het eerst zijn visitekaartje af, zij behaalde een mooie 2 de en 3 de plaatsVoor Hero D was zijn debuut niet onverdienstelijk, hij behaalde 2 winstpunten waarmee wij zeer tevreden waren.
 • Donderdag 31 augustus 2017
  Veulenveiling
  Borculo
  De organisatie van veulenveuling Borculo heeft ons gevraagd of wij onze toppers van de Pavo cup zouden willen presenteren tijdens de veiling. Bart Veeze gaf een show met Imposant, de hengst die is aangewezen voor het verrichtingsonderzoek in oktober in Borculo. Ook Imagine, de reserve kampioen van Pavo gaf een clinic.
 • Zaterdag 19 augustus 2017
  Pavo cup
  Ermelo
  Bart Veeze zeer succesvol in Ermelo met 2 van onze paarden. De talenten van Nederland maakte de belofte waard. Imagine, vooraf al favoriet, werd reserve-kampioen.Imposant, de beste hengst van de Pavo cup, behaalde een schitterende 3e plaatst (brons). Tevens werd hij uitgenodigd voor het verrichtingsonderzoek.
 • Maandag 14 augustus 2017
  Halve finale Pavo cup
  Ermelo
  Vandaag was in Ermelo de halve finale van de Pavocup. Eerst mocht Imagine ze liet een hele goede verrichting zien en scoorde 93 punten en gaat hiermee aan de leiding. Ook imposant liet een goede verrichting zien hij scoorde 88,4 punten en bleef hiermee alle kwpn Hengsten voor en staat hiermee op een mooie 4 plaats. Ook is Imposant door naar de 3e bezichtiging die aanstaande zaterdag 19 augustus plaats vindt in Ermelo.
 • Zaterdag 12 augustus 2017
  Gelderse Kampioenschappen
  Wezep
  Sehnsucht Gelderse Kampioen.Vandaag waren de Gelderse kampioenschappen in Wezep. op Vrijdag mocht Sehnsucht voor het eerst in actie komen. Helaas hadden we een fout en last van veel punten verschil tussen de juryleden. zo hadden we 189,5 en 203,5 hiermee werden we vijfde en mochten we door naar Zaterdag naar de Finale.Sehnsucht liep een ontzettende sterke proef met super mooie punten 214,5 en 216 dit was samen 71,75% en hiermee wij werden wij Gelderse kampioen 2017 in de Klasse L1! hiermee hebben wij ons ook geplaatst voor het NK in september.
 • Zondag 30 juli 2017
  Hippische week Didam
  Didam
  Vandaag waren Fels en Sehnsucht mee naar de Hippische week in Didam. Eerst mocht Sehnsucht ze liep twee hele fijne constante proeven de eerste proef liep ze 210 punten en in de tweede proef 211 punten en hiermee won zij allebei de proeven! De komende weken de puntje op de i voor de Gelderse kampioenschappen. Fels was helaas in de eerste proef wat afgeleid maar wist zich goed te herpakken in de twee proef met 220,5 won hij deze proef!
 • Donderdag 20 juli 2017
  Voorselectie Pavocup
  Dronten
  Imposant wint voorselectie Pavocup in Dronten met 90 punten!Vandaag kon Imposant zich te laten zien bij de voorselectie van de Pavocup.Imposant liet een fijne verrichting zien zo werd het draven zelfs beloond met een 9,5! Imposant was sinds Januari niet meer mee geweest maar hij was onverstoorbaar en liep echt heel erg goed. Op naar de halve finale 14 Augustus in Ermelo!
 • Zaterdag 15 juli 2017
  Merrie keuring
  Mortel
  Just me reservekampioen op de centrale merriekeuring in de Mortel!Just me liet een goede verrichting zien de jury vond dat ze ook aan de hand erg opvalt met haar goede afdruk en zelfhouding. Ook heeft zij zich nu geplaatst voor het NMK 18 Augustus in Ermelo
 • Zondag 9 juli 2017
  Laatste Selectiewedstrijd
  Driel
  De laatste selectiewedstrijd was vandaag in Driel.vandaag starten ik samen met Fels, Sehnsucht en Benazir. Als Eerste mocht Fels in het Z2. Fels liep twee fijne proeven en stond er fijn aan. zo behaalde hij twee mooie winstpunten. Daarnaast heeft Fels zich geplaatst voor de Gelderse kampioenschappen.Bij Benazir ontstonden er helaas wat fouten ze had iets te veel spanning in de ring wel had ze twee mooie winstpunten. Het is nu gewoon veel ervaring opdoen.Sehnsucht liep echt heel erg goed! zo liep ze in de eerste proef een mooie scoren van 213 punten en wist ze te winnen. In de tweede proef behaalde ze 201 punten en een mooie 2e plaats daarnaast werd ze ook nog reserve kringkampioen in de klasse L1 !je ziet dat ze elke week wat vooruitgang boekt. ook sehnsucht heeft zich geplaatst voor de Gelderse kampioenschappen. Benazir staat als reserve om door te mogen naar de Gelderse kampioenschappen.
 • Vrijdag 7 juli 2017
  Voorselectie Pavocup
  Ermelo
  Vandaag was de voorselectie van de Pavocup in Ermelo. Imagine kwam daar aan start samen met Bart. Met de allerhoogste Pavocup scoren tot nu toe wisten ze te winnen. Ze liep naar een mega hoge scoren van 91 punten waarbij alle onderdelen een 9 en de galop met een 9,5 werd gewaardeerd.Hiermee hebben ze zich geplaatst voor de halve finale!
 • Donderdag 6 juli 2017
  Mecklenburger Landeschampionat Reitpferde
  Mecklenburg
  Vandaag mocht Donn Johnson zich laten zien in Mecklenburg op deze wedstrijd kon hij zich plaatsen voor het bundeschampionate. Donn Johnson wordt gereden door de Duitse amazone Jana Freund. Hij liet zich erg goed zien met hoge cijfers voor zijn gangen en een mooie 9 voor zijn galop! hiermee werden ze Champion landesturnier Mecklenburg 3 jarige 2017! en heeft hij zich geplaatst voor het bundeschampionate.
 • Zondag 2 juli 2017
  Heteren
  Heteren
  Vandaag mocht Sehnsucht nogmaals starten in Heteren. Sehnsucht liep weer erg fijn! Zo wist ze de proef te winnen met 202,5 punten. Ook behaalde ze nog een extra prijs omdat ze de beste combinatie was over twee dagen in het L1. Het is een goede voorbereiding geweest voor de selectie wedstrijd voor aankomend weekend in Driel.
 • Zaterdag 1 juli 2017
  Heteren
  Heteren
  Vandaag zijn we met Fels en sehnsucht naar Heteren geweest.Sehnsucht liep twee fijne proeven hij scoorde in de eerste proef 206 punten en een mooie eerste plaats ook wist hij de tweede proef te winnen met 185 punten.Voor fels was het een selectie wedstrijd.In de eerste proef waren er helaas wat foutjes hij behaalde 218,5 punten en een 3e plaats in de tweede proef werd hij tweede met 225,5. Hiermee hebben wij ons geplaatst voor de Gelderse kampioenschappen!
 • Zondag 18 juni 2017
  Strijen
  Strijen
  Vandaag mochten Benazir en Sehnsucht mee naar Outdoor Zuid-Holland. Ze liepen ondanks de warmte echt ontzettend goed Benazir wist te winnen met 205,5 punten en met 202 punten een mooie tweede plaats. Sehnsucht moest stalgenoot Benazir voor laten gaan. Zij kreeg 202,5 punt en hiermee verdiende zij de tweede plaats de andere proef kreeg ze 200 punten en hiermee een 3e plaats! het was een mooi weekend Outdoor Zuid-Holland.
 • Zaterdag 17 juni 2017
  Strijen
  Strijen
  Vandaag maakte Fels zijn comeback na een hele lange wedstrijd pauze. Dit was ook zijn debuut in de klasse Z2. Het ging ontzettend goed. Zo wist hij in de eerste proef 236,5 punten(69,5%) te behalen en hiermee verdiende hij de 2e plaats. De tweede proef wist hij te winnen met 218,5 punten.
 • Zaterdag 27 mei 2017
  Selectie wedstrijd
  Huissen
  Vandaag mocht Sehnsucht haar debuut maken!Ze was ontzettend braaf en stond er goed aan. Ik ben erg tevreden hoe ze vandaag heeft gelopen! op naar de volgende wedstrijd in Strijen
 • Zaterdag 27 mei 2017
  Selectie wedstrijd
  Huissen
  Benazir liep vandaag erg fijn! Helaas vielen de punten van de eerste proef tegen maar won ze de 2e proef met een mooie score van 197 punten!Op naar de volgende wedstrijd.
 • Zondag 12 maart 2017
  Indoor Brabant
  Den Bosch
  Fortunato wint brons op indoor Brabant. Met een hele mooie kür op muziek won hij de bronzen plak.Met een mooie score van 71,833 %
 • Zondag 12 maart 2017
  Horsefood competitie
  Tolbert
  Imagine wint de voorselectie van de horsefood competitie en plaats zich daarmee voor de finale op 2 april. Met een hele mooie score van 88,5 punt was zij de terechte winnares en verraste zij eenieder met deze mooie overwinning.
 • Zondag 12 maart 2017
  Horsefood competitie
  Tolbert
  Ironiki verrast tijdens de voorselectie van de Horsefood competitie.Met een mooie score van 80 punten werd zij tweede en moest zij Imagine voor zich laten en ook zij heeft zich geplaatst voor de finale in Berkel-Enschot op 2 april. Ruiter Bart Veeze leverde een mooie prestatie met deze overwinningen afgelopen weekend in Groningen en Brabant.
 • Zaterdag 21 januari 2017
  Gelderse kampioenschappen
  Beuningen
   
  proef
  punten
  plaats
  First class D
  -
  -
  6e

  Vandaag reed ik met First class D in de klasse Z1. De proef verliep erg goed. Helaas was hij in het stapgedeelte iets gespannen, waardoor we wat punten lieten liggen. We eindigde op een 6e plaats. Er mogen maar 5 combinaties door naar de Nederlandse Kampioenschappen. Hierdoor zijn wij net niet door, maar eerste reservecombinatie geworden. Wij gaan ons nu richten op een mooi outdoor seizoen.
 • Vrijdag 20 januari 2017
  Gelderse kampioenschappen
  Beuningen
   
  proef
  punten
  plaats
  Fortunato D
  -
  -
  1e

  Bart Veeze is met ons paard Fortunato Gelders kampioen in de klasse Z2. Na een goede proef, waardoor ze op een mooie 1e plaats stond, mocht zij door naar de kür op muziek. De kür verliep erg goed met als resultaat een mooie score van 74,19%. Ze eindigde hierdoor op de 1e plaats. Fortunato mag zich nu Gelders Kampioen noemen in de klasse Z2. Bart en Fortunato zijn door naar de Nederlandse Kampioenschappen in de klasse Z2 en hebben een ticket voor Indoor Brabant gewonnen.
 • Woensdag 28 december 2016
  VSN finale
  Kootwijkerbroek
   
  proef
  punten
  plaats
  Imposantos D
  -
  -
  1e
  Imagine D
  -
  -
  6e

  Imposant liep echt heel goed. Bij het eerst onderdeel scoorde hij samen met Bart Veeze al hoge punten. Hij kreeg voor zijn draven een 9,3 en voor galop 9 en voor zijn stap een 7,5. Helaas had hij hier iets spanning. Tijdens het over rijden stapte Eva Möller op hem en gaf hem de hoogste cijfer een 9,5. Hiermee is hij samen met Bart Veeze de winnaar van VSN Cup 2016. Publiekslieveling Imagine mocht naar de finale van de VSN Cup 2016. Zij liet zich heel goed zien. Langs de kant kwamen veel complimenten. Uiteindelijk behaalde ze op een mooie 6e plaats.
 • Zondag 18 december 2016
  Zilveren Roskam
  Kapel-Avezaath
   
  proef
  punten
  plaats
  First class D
  25
  234
  1e
   
  26
  227
  1e
  Sunny D
  33
  232
  1e
   
  34
  232,5
  1e

  Zowel Sunny D als First class D doen er een schepje bovenop; de finale. Allebei liepen ze erg fijn. Wel merkte we dat ze moe waren. Sunny D loopt 2 fijne proeven met een mooie score van 232 en 232,5. First Class D loopt 234 en 227 punten. Ik kijk zeer tevreden terug naar deze wedstrijd.
 • Zaterdag 17 december 2016
  Zilveren Roskam
  Kapel-Avezaath
   
  proef
  punten
  plaats
  First class D
  25
  229,5
  1e
   
  26
  224,5
  1e
  Sunny D
  33
  225
  1e
   
  34
  237
  1e

  Sunny D en first Class D waren mee naar Kapel Avezaath. Het was een leuke wedstrijd waarbij het ging om de Zilveren Roskam. De beste van zaterdag mochten mee naar de finale op zondag. De wedstrijd ging erg goed. Sunny D was weer mee na een lange wedstrijdpauze. Hij wint twee keer het ZZ licht met 229,5 en 224,5 punten. Hiermee plaatst hij zich voor de finale van zondag. First class D zet ook zijn beste beentje voor en wint 2x het Z1 met 225 en 237 punten en ook hij plaatst zich voor de finale voor zondag.
 • Zondag 11 december 2016
  Selectie Gelderse kampioenschappen
  Bergharen
  First class D loopt een goede laatste selectiewedstrijd voor de Gelderse kampioenschappen. Vandaag werd in Bergharen de laatste selectiewedstrijd georganiseerd. Fels loopt in het Z1 een fijne proef met goede scores 231 en 225 Punten. Hiermee plaatst hij zich voor de Gelderse kampioenschappen. Naast Firstclass D zal ook Bart Veeze met Fortunato aan de start komen in de klasse Z2.
 • Zaterdag 12 november 2016
  Mecklenburger keuring
  Redefin
  Hengsten keuring Redefin MecklenburgPremiehengst Kampioen van Mecklenburg 2016
 • Vrijdag 23 september 2016
  Lunteren
  Lunteren
  eerste B proeven van J'adore D
 • Zaterdag 30 januari 2016
  VSN-trofee
  Kootwijkerbroek
   
  proef
  punten
  plaats
  Imposantos D
  -
  42
  1e
  Imagine D
  -
  38
  1e

  Onze merrie Imagine v. Dreamboy en onze Hengst Imposant v. Wynton met topscores. Maar liefst 42 en 38 punten, waarmee geplaatst voor de finale met Bart Veeze van VSN. Deze finale wordt gehouden op 28 december in Kootwijkerbroek.
 • Donderdag 7 februari 0019
  Hengstenkeuring Ermelo
  Ermelo
  Serfaus door naar 2e Bezichtiging in Den Bosch De zoon van Schwarzgold x Don Frederico overtuigde vandaag in Ermelo en ontving terecht een uitnodiging voor de tweede bezichtiging. Koen Brinkman (hengstenhouderij Brinkman Twello) stelde Serfaus keurig voor aan de juryleden en het aanwezige publiek.
 • Zondag 5 augustus 0018
  Imposantos en imagine naar WK
  Na verschillende ronden in het WK selectietraject.Heeft Bart zich met beide paarden geselecteerd zowel Imagine als Imposantos gaan naar het WK jonge dressuurpaarden! Het WK is van 2 tot 5 augustus in Ermelo.

nieuws
Vrijdag 18 november 2022
Bart en Imposantos Winnen inter A debuut in Hamminkeln met 70.702%

Woensdag 27 juli 2022
Wat een mooi weekend. Just me weet 2 proeven te winnen in houten met ruim 65%. San leander volgt met een mooie tweede plaats met bijna 64% Fortunato liep naar een 3e plaats in de inter1 met 63%. Gisteren mocht Johnson mee naar Beesd hier wist hij een proef te winnen en een 2e plaats met 65%.

Zondag 6 juni 2021
Bart en KWPN-hengst Imposantos (v. Wynton) gingen dit weekend naar Duitsland om daar in het hol van de leeuw, op het Duitse kampioenschap, mee te rijden in de kwalificatie van de Nürnberger Burgpokal. In deze prestigieuze competitie strijden zeven- tot en met negenjarige paarden op Lichte Tour-niveau tegen elkaar. De winnaars van de twaalf kwalificaties nemen het tegen elkaar op in de finale, die wordt verreden in de Festhalle in Frankfurt. Bart en Imposantos konden een fijne proef neerzetten, die werd beloond met een fraaie score van 75,31%. Daarmee belandde het duo op de derde positie, op minder dan een procent achterstand van de winnaar. "Imposantos was de eerste dag wat gespannen, maar gisteren liep hij weer top. We hadden nog wat kleine foutjes, maar Imposantos gaat er altijd voor. Een heerlijk paard om mee te werken", aldus Bart

© 2023 Driessen Dressage Horses