Driessen Dressage Horses

Kilian

KilianZwart
Stokmaat 170 cm
2015
goedgekeurd KWPN, Hannover 
Geen drager van het WFFS-gen

Verrichtingscijfers
Stap 2x   8,5
Draf 2x   8,0
Galop 2x 9,0
Souplesse 8,0
Houding en balans 8,0
Rijbaarheid en bewerkbaarheid 9,0
Aanleg dressuurpaard 8,5
Totaal 84,5
Jaarverrichting 2018

KWPN Rapportage
Kilian is een eerlijke, sympathieke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst is werklustig en laat zich door zijn ruiter goed bewerken. De stap is zuiver en goed tot zeer goed van ruimte en wordt met veel lichaamsgebruik getoond. De draf is goed van ruimte met een goede gedragenheid. De galop is lichtvoetig, bergop, heeft een zeer goede beentechniek en is zeer goed van ruimte. Kilian beweegt met een goede souplesse, houding en balans. Als dressuurpaard heeft Kilian veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel.

Spermaonderzoek
Verwacht bevruchtend vermogen klasse: goed.

Fok/aanparingsadvies
Kilian kan bijdragen aan de bloedspreiding en kracht vanuit het achterbeen naast rijdbaarheid en instelling toevoegen aan de dressuurpaardenfokkerij.
nieuws
Zondag 6 juni 2021
Bart en KWPN-hengst Imposantos (v. Wynton) gingen dit weekend naar Duitsland om daar in het hol van de leeuw, op het Duitse kampioenschap, mee te rijden in de kwalificatie van de N├╝rnberger Burgpokal. In deze prestigieuze competitie strijden zeven- tot en met negenjarige paarden op Lichte Tour-niveau tegen elkaar. De winnaars van de twaalf kwalificaties nemen het tegen elkaar op in de finale, die wordt verreden in de Festhalle in Frankfurt. Bart en Imposantos konden een fijne proef neerzetten, die werd beloond met een fraaie score van 75,31%. Daarmee belandde het duo op de derde positie, op minder dan een procent achterstand van de winnaar. "Imposantos was de eerste dag wat gespannen, maar gisteren liep hij weer top. We hadden nog wat kleine foutjes, maar Imposantos gaat er altijd voor. Een heerlijk paard om mee te werken", aldus Bart

Maandag 24 mei 2021
Bart en Imposantos maakte gisteren een geslaagd debuut in de PSG met een score van 72,500% in Ermelo.

Donderdag 20 mei 2021
Bart en KWPN-hengst Imposantos (v. Wynton) verschenen vanwege de coronapandemie al een behoorlijke tijd niet meer in de ring. Het bood Bart de kans om de zwarte hengst van de Familie Driessen thuis fijn door te trainen en op te bouwen. Dat wierp vandaag, op de wedstrijd in het Duitse Olfen zijn vruchten af. Met een topscore van ruim 77% in de Prix St. Georges zette Imposantos gelijk een score neer om u tegen te zeggen.

© 2021 Driessen Dressage Horses