Driessen Dressage Horses

Kilian

KilianZwart
Stokmaat 170 cm
2015
goedgekeurd KWPN, Hannover 
Geen drager van het WFFS-gen

Verrichtingscijfers
Stap 2x   8,5
Draf 2x   8,0
Galop 2x 9,0
Souplesse 8,0
Houding en balans 8,0
Rijbaarheid en bewerkbaarheid 9,0
Aanleg dressuurpaard 8,5
Totaal 84,5
Jaarverrichting 2018

KWPN Rapportage
Kilian is een eerlijke, sympathieke en betrouwbare hengst met een zeer goede instelling. De hengst is werklustig en laat zich door zijn ruiter goed bewerken. De stap is zuiver en goed tot zeer goed van ruimte en wordt met veel lichaamsgebruik getoond. De draf is goed van ruimte met een goede gedragenheid. De galop is lichtvoetig, bergop, heeft een zeer goede beentechniek en is zeer goed van ruimte. Kilian beweegt met een goede souplesse, houding en balans. Als dressuurpaard heeft Kilian veel tot zeer veel aanleg en geeft zijn ruiter een goed gevoel.

Spermaonderzoek
Verwacht bevruchtend vermogen klasse: goed.

Fok/aanparingsadvies
Kilian kan bijdragen aan de bloedspreiding en kracht vanuit het achterbeen naast rijdbaarheid en instelling toevoegen aan de dressuurpaardenfokkerij.
nieuws
Vrijdag 12 februari 2021
Navarone D ons eigen fokproduct (Finest Selection x Sir Donnerhall) vandaag aangewezen voor de verrichtingen van het KWPN. Met dank aan Stal Brinkman

Maandag 21 september 2020
Zaterdag en zondag zijn wij van start gegaan in Dordrecht. Fernando wint de overall prijs in het m en just me wint de overall prijs in de klasse Z. ehnsucht laat ook fijne proeven zien en is zaterdag achter Just me geƫindigd.

Maandag 21 september 2020
Imposantos Nederlands kampioen ZZ zwaar. Afgelopen vrijdag zetten Bart en Imposantos al een hele goede stap richting de gouden medaille. In de klassieke proef realiseerde de zwarte hengst al bijna 75%. In de finale kur op muziek liep hij naar 81,46% hiermee werd een gat geslagen richting de concurrentie.

© 2021 Driessen Dressage Horses